Beste klant,

vanaf dinsdag 5 december doen wij een totale uitverkoop met interessante kortingen.

Verse voeding, diepvries producten & brood behouden hun normale prijzen, maar alle droogwaren, cosmetica, onderhoudsproducten & supplementen worden verkocht met 10% korting. Er is zelfs 50% korting op onze schoenen, kleding, slaapzakken, babydekentjes en draagdoeken.

Uiteraard kan u nog steeds producten die uit voorraad zijn bestellen, maar gelieve er rekening mee te houden dat we deze enkel kunnen bestellen in de bestelhoeveelheid die onze leveranciers aanbieden. Op bestelde producten kunnen we helaas geen korting aanbieden, vanzelfsprekend met uitzondering van onze vaste Bioshop- karton korting per 12 stuks.

Tenslotte passen we vanaf dinsdag ook onze openingsuren aan om u in de meest optimale omstandigheden van dienst te kunnen blijven.

Tot binnenkort,

Reinhilde en Natalie

en het hele BioShop Hasselt team

Categories: onze nieuwtjes :-)

Related Posts

onze nieuwtjes :-)

Geef eens een bio bloem cadeau!

Maak iemand blij met een biologisch bloemetje! Related

onze nieuwtjes :-)

Verkoop winkelmateriaal!

Ben je op zoek naar winkelmateriaal? Dan hebben wij misschien nog wel iets in de aanbieding voor jou! onderaan enkele foto’s en een link met een lijst met informatie: voor extra info: mailen naar: info@biokruidenierke.be Read more…

onze nieuwtjes :-)

VERZORGINGSARTIKELEN IN UITVERKOOP!

Zoals aangegeven doen wij een uitverkoop op de meeste artikelen in onze winkel, hieronder enkele beelden bij de aangegeven kortingen: Dr. Hauschka  gekleurde cosmetica aan 20% korting Geurkaarsen, kamersprays en aromapotjes  van Terre d’Oc en Read more…

%d bloggers like this: