Geniet van het leven mét volle teugen !
Ga samen met ons 100 % gezond door het leven

Lichaamsverzorging en onderhoudsproducten met oog voor de natuur

't Biokruidenierke Hasselt bvba - Hasselt - Natuurlijke LichaamsverzorgingOnze huid heeft als functie de bescherming en begrenzing van ons lichaam. Het is een uiterst gevoelig orgaan dat ons in staat stelt waar te nemen wat er op ons afkomt, zoals warmte en kou, maar ook stemmingen. Daarnaast maakt de huid onze gevoelens zichtbaar aan de buitenwereld. Zo vertalen enthousiasme of verliefdheid zich in een stralende huid, terwijl ze er door neerslachtigheid mat kan uitzien.

Natuurlijke lichaamsverzorging in harmonie met uw huid

Natuurzuivere lichaamsverzorging werkt harmoniserend op de manier waarop de huid met deze invloeden van binnen en buiten omgaat. Een fijn afgestemde compositie van zorgvuldig uitgekozen stoffen uit de natuur, zoals plantaardige oliën en extracten, stimuleert de zelfregulerende krachten en ondersteunt het gezonde evenwicht. De huid behoudt of herkrijgt zo haar schoonheid.

Bij ’t Biokruidenierke kunt u terecht voor een uitgebreid gamma natuurlijke producten voor lichaamsverzorging. Wij beschikken over verschillende kwalitatieve merken, zoals Dr.Hauschka, Weleda, Ecocosmetics, Douce Nature, ....

Milieu- en mensvriendelijke onderhoudsproducten

Onder hetzelfde motto bieden wij ook een assortiment natuurlijke onderhoudsproducten aan.
Wij volgen een ruim aanbod uit de gamma's van Sonett, Ecodoo, Ecover en Etamine du Lys, en dat omwille van de biologische meerwaarde. Ook de producten van Hara behoren tot ons assortiment, waarbij hier vooral de duurzame vezels een meerwaarde bieden.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie over ons assortiment?
Neem dan contact op via de contactpagina of kom eens langs.
Wij helpen u dan graag verder.


Back to Top