Geniet van het leven mét volle teugen !
Ga samen met ons 100 % gezond door het leven

Ecologisch slaapcomfort, kleding en schoenen in Hasselt

't Biokruidenierke Hasselt bvba - Hasselt - Slaapcomfort / Kleding / SchoenenHet label ‘natuurlijk’ is niet alleen toepasbaar op voeding en verzorging, maar wordt ook gebruikt voor allerlei textiel. Daarom vindt u bij ’t Biokruidenierke o.a. ook kleding, schoenen en artikelen voor een beter slaapcomfort.

Green Sleep

Green Sleep heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek een bed en bijbehorende producten ontwikkeld die een optimale slaapkwaliteit koppelen aan een perfecte rugondersteuning.
De gebruikte basismaterialen zijn natuurlijke producten die tevens de beste vocht- en
warmteregulatie verzekeren.

In dit gamma vindt u hoofdkussens, kersenpitkussens, steunkussens, lakens, dekbedden, bedbodems en bedden. Voor een uitgebreidere productinfo kan u een kijkje nemen op de website www.greensleep.be of kan u met ons contact opnemen.

Kleding / herbruikbare luiers / kinderschoenen

In de winkel kan u terecht voor een ruime collectie kleding voor baby's, kinderen, mannen en vrouwen in katoen, wol en milieuvriendelijke zijde. Enkele van onze merken zijn: Disana, Living Crafts, Leela Cotton, Mamas en Kindjes,...

Voor kinderen hebben wij ook een uitgebreid aanbod schoenen tot maat 29. De schoenen van Bobux: behalve de slofjes hebben zij nu ook kinderschoentjes tot maatje 29. (step up en I-walk)

Voor volwassenen een beperkte collectie vegan zomerschoenen van El Naturalista en Cloud Footwear

U kan ook een geboortelijst bij ons leggen. Voor meer informatie hierover gelieve contact op te nemen met de winkel.

 

Hebt u vragen of wenst u meer informatie?
Neem dan contact op via de contactpagina of kom eens langs.
Wij helpen u dan graag verder.


Back to Top